Agenda

 

Netwerkborrel bijeenkomst

Een laagdrempelige bijeenkomst waarin je als (startend) zelfstandig ondernemer andere ondernemers kunt ontmoeten. Onder het genot van een hapje en drankje is er ruimte om te sparren en het delen van kennis. Om je zorgen en blijdschap te delen over alles wat voortkomt uit jouw zelfstandig ondernemerschap. Wij zijn van de knuffel als dat nodig is. Maar ook de liefdevolle schop onder de kont. We zijn er voor elkaar!

Datum: Dinsdag 4 september
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Bijdrage: €17,50 ,- incl. hapje en drankje

Aanmelden netwerkborrel bijeenkomst

 

Brainstorm bijeenkomst

Een inspirerende bijeenkomst waarin je als (startend) zelfstandig ondernemer mee kan brainstormen over het ondernemerschap. Elke ondernemer komt dezelfde thema’s tegen binnen (en in) de praktijk, letterlijk en figuurlijk. Gezamenlijk wordt het thema van de brainstorm bijeenkomst bepaald. We kunnen elkaar inspireren, van kennis voorzien en ervaringen delen.

Datum: Dinsdag 2 oktober
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Bijdrage: €15,- incl. koffie/thee en wat lekkers

Aanmelden brainstorm bijeenkomst

 

Introductie bijeenkomst 

Met de introductie bijeenkomst kunnen ondernemers gebruik maken van het bestaande platvorm. Introduceer jezelf vanuit jouw business. Zo kunnen andere ondernemers kennis maken met jou en jouw manier van ondernemen. Zichtbaarheid is erg belangrijk als zelfstandig ondernemer. Jij bent tenslotte jij en dat maakt jouw onderneming “One of a kind”. De introductie bijeenkomst kan in de vorm van een lezing zijn, (mini-)workshop of een andere introductievorm. 

Datum: Dinsdag 6 november
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur
Bijdrage: €15,- incl. koffie/thee en wat lekkers

Aanmelden introductie bijeenkomst


Wil je graag voor langere tijd deelnemen aan de bijeenkomsten?
Of een BewustZijn Ondernemersavond bijwonen? Dat kan!
 Bijeenkomsten voor 3 maanden     BewustZijn Ondernemersavond