Over Centrum BewustZijn

Met het zelfstandig ondernemerschap is jouw droom werkelijkheid geworden. Eigen baas, voldoening en vrijheid zijn een aantal voordelen. Maar niet alles is rozengeur en maneschijn. Zelfstandig ondernemer zijn betekent ook dat we ons soms onzeker of eenzaam voelen. Centrum BewustZijn is een ontmoetingsplaats voor bewuste ondernemers. Om je zorgen en blijdschap te delen over alles wat voortkomt uit je zelfstandig ondernemerschap. 

Een offline community voor (startende) zelfstandigen die werkzaam zijn als coach, therapeut of trainer. Wij zijn ondernemende levensgenieters. Ook buiten ons werk staan we klaar voor de ander en zijn we de typische gevers. Wij houden van het menselijk contact. Elkaar in de ogen aankijken, de expressie aflezen op het gezicht en de connectie voelen met de ander. Wij zijn van de knuffel als dat nodig is, maar ook de liefdevolle schop onder de kont. We zijn er voor elkaar!

Tijdens de maandelijkse bijeenkomsten is er ruimte om te sparren, het delen van kennis en ervaringen. Daarnaast is er elk kwartaal een BewustZijn Ondernemersavond: een informatieve lezing of workshop. Voor nieuwe inzichten en vaardigheden in jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Centrum BewustZijn

  • Ontmoet je collega coaches, therapeuten en trainers
  • Is er ruimte om te sparren, het delen van kennis en ervaringen
  • Kun je inspiratie opdoen voor zakelijke en persoonlijke ontwikkeling
  • Kun je onderlinge samenwerkingsverbanden aangaan of voor ruiling van diensten
  • En is er elk kwartaal een informatieve lezing of workshop

  Agenda      Naar de Blog

Wil je graag voor langere tijd deelnemen aan de bijeenkomsten? 
Of een BewustZijn Ondernemersavond bijwonen? Dat kan!
 Bijeenkomsten voor 3 maanden     BewustZijn Ondernemersavond


“Ervaar de kracht van samen leren, delen en doen!”