Een creatieve reis

Dit is het uiteindelijke schilderij van Joke van Houten.
Lees deel 1deel 2deel 3 en deel 4 hier.


Het is klaar!

Hoewel ik in het begin steeds het idee heb gehad dat ik bloemen aan het schilderen was, zie ik het geheel nu als een blik in het universum. Het zijn allemaal sterren van verschillende kleuren. De vlakken er omheen zijn andere vormen van Zijn.

De zwarte verf die ik eerst niet wilde gebruiken, maakte dat ik niet op aarde bleef, maar in het universum. Ik heb meestal een onderwerp in mijn hoofd, zoals in het begin: herfst. De boodschappen die ik tussendoor heb gekregen, maakten dat de vertaling van het schilderij uiteindelijk is veranderd. Iedere keer weer is het maken van een schilderij een boeiende creatieve bewustwordingsreis.

 

Nieuwsgierig naar schilderijen van Joke? Kijk op www.jokevanhouten.nl.

 

Geïnspireerd? Deel dit artikel met vrienden!
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.